Over ons

Biologische groente en fruit kraam met zoveel mogelijk verse Friese producten direct van de boer.

Het begon ooit met boer Gerben de graag de biologische producten van zijn eigen boerderij direct aan de mensen wilden aanbieden. Het idee van een webwinkel ontstond. Daarbij kwamen al snel de producten van collega bio-boeren. Toen het verzoek kwam de biologische groente en fruit kraam op de Leeuwarder vrijdagmarkt over te nemen werd daar al snel mee ingestemd, want ondertussen werden er al behoorlijk wat versproducten direct bij boeren in Fryslân opgehaald.

Nu jaren later is de kraam waarmee we begonnen uitgegroeid tot een heuse marktwagen. Maar het oorspronkelijke idee van verse Friese biologisch groente, aardappelen en fruit direct van de boer is niet veranderd. Nog steeds halen we elke week zoveel mogelijk verse Friese biologische producten direct bij de boer. Is het niet te krijgen in eigen provincie dan kijken we of collega boeren uit omliggende provincies ons eraan kunnen helpen. Dit alles vullen we aan met producten van de groothandel. Want ook wij houden van een banaan of sinaasappel op zijn tijd.

Biologisch vinden wij belangrijk, daarom zijn al onze producten biologisch gecertificeerd en worden ook wij gecontroleerd door onafhankelijk controle organisatie SKAL.